Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Έγραψε ιστορία ο Υδραϊκός!

από fonitisydras

 Ύδρα ζει μεγάλες στιγμές! Άνοδος του Υδραϊκού στην Α1 Κατηγορία.

Τη μεγαλύτερη επιτυχία σε ομαδικό άθλημα ζει από σήμερα το απόγευμα το νησί της Ύδρας, αφού η ομάδα της υδατοσφαίρισης του Υδραϊκού έκανε το όνειρo πραγματικότητα και κατάφερε να κατακτήσει το εισιτήριο για την άνοδό του στην Α1. Ο Υδραϊκός πλέον θα αγωνίζεται από τη νέα περίοδο με τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας. Μια πρόκριση που κατακτήθηκε βήμα-βήμα, με σταθερότητα και συνεχή προσπάθεια.Ο Υδραϊκός πέτυχε κάτι σχεδόν απίστευτο καθώς εδώ και 4 συνεχή χρόνια ανέβαινε μία κατηγορία. Ιστορική θεωρείται η συμμετοχή της ομάδας μας στην Α1 κατηγορία, αφού πλέον αντίπαλοί μας θα είναι σπουδαίες ομάδες στην υδατοσφαίριση, όπως Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα, Εθνικός κλπ.
Ο Πρόεδρος του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου Θοδωρής Μουστακαρίας εξέφρασε στη "Φωνή της Ύδρας" τον μεγάλο ενθουσιασμό του για τη σπουδαία νίκη του Υδραϊκού που με ελάχιστο budget κατάφερε τόσα πολλά. Τόνισε επίσης ότι θα πρέπει να στηρίξουμε όλοι μαζί την ομάδα του Υδραϊκού και να ενωθούμε για το καλό των παιδιών μας και την ανάπτυξη της Ύδρας. Ταυτόχρονα θα πρέπει να βρεθεί ένας κατάλληλος χώρος στο νησί μας. Ή ακόμα να γίνει στη θάλασσα ένα κολυμβητήριο με εξέδρες γύρω-γύρω. Ο ναυταθλητισμός στην Ύδρα, όπως επεσήμανε ο κ. Μουστακαρίας μπορεί να στηρίξει το νησί και αθλητικά και οικονομικά.
Τον Υδραϊκό αποτελούσαν οι: Ρέππας Γεώργιος, Καϊάφας Φίλιππος, Μάζης Δημήτρης, Δανδόλος Κων/νος, Μαυρωτάς Γεώργιος (Αρχηγός), Ξενάκης Νικόλαος, Καπότσης Ιωάννης, Καλακόνας Θεόδωρος, Αργυρόπουλος Κων., Μπιτσάκος Δημήτρης, Βούλγαρης Ευγένιος, Δήμου Χρήστος, Βλασταρίδης Ιωάννης, Ρουμελιώτης Μιχαήλ, Παγάνης Χαράλαμπος, Νομικός Γεώργιος, Σκόρρας Γεώργιος, Αγγελόπουλος Ιωάννης, Χατζής Θωμάς, Κυριακάκης Γεώργιος, Ράμπιας Αντώνης και Ρονιώτης Ανδρέας. Προπονητής είναι ο Βαβούρης Νικόλαος και Έφορος ο Λυγούρας Δημήτρης.
Και φέτος το μοναδικό πάντρεμα των νέων παιδιών της Ύδρας που ενισχύθηκαν από καταξιωμένους πρωταθλητές με συμμετοχές σε 15 Ολυμπιάδες είχε άριστο αποτέλεσμα.
Στο κολυμβητήριο Αλίμου παρακολούθησαν σήμερα τους αγώνες, αρκετοί φίλαθλοι του Υδραϊκού αλλά και μέλη του Δ.Σ. του ΥΝΟ, όπως η Δημοτική Σύμβουλος Αναστασία Μαυρομάτη και ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μπελεγρής.
Η τελευταία αγωνιστική και η τελική βαθμολογία του προκριματικού ομίλου:
ΝΕ Λαμίας - ΝΟ Καλαμακίου 5-15, ΝΟ Πατρών - Υδραϊκός 8-14, ΝΟ Χανίων - ΟΥΚ Βόλου 13-8, Υδραϊκός - ΝΕ Λαμίας 10-4, ΟΥΚ Βόλου - ΝΟ Πατρών 10-8, ΝΟ Καλαμακίου - ΝΟ Χανίων 11-6.
Η Βαθμολογία (Τελική):
1. ΝΟ Καλαμακίου 30
2. Υδραϊκός 19
_________________________
3. ΝΟ Χανίων 19
4. ΟΥΚ Βόλου 10
5. ΝΟ Πατρών 10
6. ΝΕ Λαμίας 0

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ AIS . ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΔΡΑΣ

translation

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified