Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Αρχίζει το πρωτάθλημα πόλο για τον ΥΝΟ

Ρίχνεται στη μάχη της Β΄ εθνικής κατηγορίας.
 
 
 
πηγη fonitisydras
Πρεμιέρα για τον Υδραϊκό στις 22 Ιουνίου στο κολυμβητήριο Νίκαιας στις 12 το μεσημέρι με τον Ιωνικό.
Η ομάδα της ΄Υδρας μετά την περσινή άνοδο στη Γ΄ κατηγορία ως (πρωταθλήτρια της Δ΄ εθνικής) αλλά και την σύμπτυξη των κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε να αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία.
Έτσι στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος κληρώθηκε στον Γ΄ όμιλο Αττικής με αντιπάλους τον Ιωνικό Νικαίας, τον ΝΟ Αγίου Νικολάου και τον Άρη Κάμπου. Στην πρώτη φάση οι δύο πρώτοι του ομίλου μας θα διεκδικήσουν -σε νέους ομίλους που θα δημιουργηθουν στη συνέχεια- την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία.
Σε δηλώσεις του στη «ΦτΥ» ο Έφορος του Υδραϊκού Δημήτρης Λυγούρας ανέφερε πως: "η Διοίκηση του ΥΝΟ ευελπιστεί σε μια καλή πορεία της ομάδας. Για το λόγο αυτό έχουν γίνει προσθήκες με νέες μεταγραφές. Βασική φιλοσοφία της ομάδας είναι να γίνει ένα πάντρεμα καταξιωμένων παικτών, οι οποίοι θα μεταδώσουν την εμπειρία τους στο νέο αίμα της Ύδρας και θα τους δώσουν ευκαιρίες. Στόχος της ομάδας στη νέα κατηγορία είναι η πραγματοποιήση καλών εμφανίσεων, ώστε να μπορέσει ο Υδραϊκός με τα αντίστοιχα αποτελέσματα να κερδίσει καταρχάς την παραμονή του στην κατηγορία και γιατί όχι, να «φλερτάρει» με την άνοδο στην Α2".
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας!

 Α Φάση (21-23 Ιουνίου)

Α' Όμιλος Αττικής: ΝΟ Ρεθύμνου, ΓΣ Περιστερίου, Μίλων, Ναυσίθοος Κέρκυρας, ΑΟ Πετρούπολης
Προκρίνονται 3 ομάδες

Β' Όμιλος Αττικής: Νηρέας Χαλανδρίου, Ποσειδών Ιλισίων, ΝΟ Χαλκίδας, ΝΟ Μυτιλήνης, ΑΟ Βετεράνων
Προκρίνονται 3 ομάδες

Γ' Όμιλος Αττικής: Ιωνικός Νίκαιας, ΝΟ Αγίου Νικολάου, Υδραϊκός, Άρης Κάμπου
Προκρίνονται 2 ομάδες

Όμιλος Βόλου: Νίκη Βόλου, ΝΟΒΑ, ΟΕΑΝΑ Βόλου, ΚΟ Καρδίτσας, ΝΕ Λαμίας
Προκρίνονται 3 ομάδες

Όμιλος Θεσσαλονίκης: Άρης Θεσσαλονίκης, ΑΠΣ Οξυγόνο, Νηρέας Κατερίνης, Πανσερραϊκός, ΝΟ Καβάλας
Προκρίνονται 3 ομάδες

Όμιλος Ναυπλίου: ΝΟ Σύρου, ΝΟ Ναυπλίου, ΝΟ Καλαμάτας, Νηρέας Πατρών
Προκρίνονται 2 ομάδες

Οι 16 συνολικά ομάδες που προκρίνονται στη Β' φάση του πρωταθλήματος (5-7 Ιουλίου), θα σχηματίσουν τέσσερις (4) Ομίλους των τεσσάρων (4) ομάδων. Οι δύο (2) πρώτες από κάθε Όμιλο (σύνολο 8) θα προκριθούν στην Τελική φάση (19-21 Ιουλίου), όπου θα σχηματιστούν δύο (2) Όμιλοι των τεσσάρων (4) ομάδων. Από την Τελική φάση, οι πέντε (5) πρώτες ομάδες της κατάταξης, ανεβαίνουν στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Στην Γ' Εθνική κατηγορία, από την οποία ανεβαίνουν φέτος τέσσερις (4) ομάδες, υποβιβάζονται τέσσερις (4) ομάδες, με την ακόλουθη διαδικασία. Οι δύο (2) τελευταίες ομάδες των έξι (6) Ομίλων της Α' φάσης, συνεχίζουν στα πλέι άουτ του πρωταθλήματος (5-7 Ιουλίου), σε δύο Ομίλους των έξι (6) ομάδων, οι δύο (2) τελευταίες ομάδες των οποίων και υποβιβάζονται.
Η Β' Εθνική Ανδρών, τη νέα περίοδο, θα έχει συνολικά 25 ομάδες.

 

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ AIS . ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΔΡΑΣ

translation

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified