Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Πρόκριση Υδραϊκού στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής

 

πηγή fonitisydras

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Γ΄ Ομίλου της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας στο Κολυμβητήριο της Νίκαιας. Ο Υδραϊκός κατέκτησε την 2η θέση του ομίλου με 2 νίκες και μία ήττα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Ιουλίου. Η ομάδα της Ύδρας κέρδισε τις εντυπώσεις με τις πολύ καλές της εμφανίσεις. Νίκησε την ομάδα του Αγίου Νικολάου με 13-5, τον Άρη Κάμπου με 5-0 α.α. ενώ τον γηπεδούχο Ιωνικό τον κόντραρε ισάξια αλλά η ήττα ήρθε στα τελευταία λεπτά με 8-10. Πλέον ο Υδραϊκός εξασφάλισε την παραμονή του στην Β΄ Εθνική κατηγορία και συνεχίζει τους αγώνες του, κοιτώντας πιο ψηλά. Η ομάδα μας που πλέον είναι στις 16 καλύτερες, συνεχίζει το πρωτάθλημα και ευελπιστεί σε καλύτερο πλασάρισμα στα προσεχή παιχνίδια. Οι 5 πρώτες ομάδες της Β΄Εθνικής θα ανέβουν στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας, της ευχόμαστε καλή δύναμη για τη συνέχιση των αγώνων της και γιατί όχι μια ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία (άνοδος Α2) που θα μας εκπλήξει όλους!

Γ' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Κολυμβητήριο Νίκαιας
Ιωνικός Νίκαιας – Υδραϊκός 10-8, ΝΟ Αγ. Νικολάου – Άρης Κάμπου 10-3, Ιωνικός Νίκαιας – Άρης Κάμπου 25-2, ΝΟ Αγ. Νικολάου - Υδραϊκός 5-13. Υδραϊκός- Άρης Κάμπου 5-0 α.α.
Τελική Βαθμολογία (3 αγώνες): 1) Ιωνικός Νίκαιας 9, 2) Υδραϊκός 6, 3) ΑΟ Αγ. Νικολάου 4) Άρης Κάμπου 0.
Η Β΄ Φάση θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Ιουλίου

Σύνθεση Υδραϊκού: Πάτρας Ευάγγελος, Καϊάφας Φίλιππος, Βούλγαρης Ευγένιος, Μαυρωτάς Γεώργιος, Ξενάκης Νικόλαος, Παγάνης Χαράλαμπος, Καλακόνας Θεόδωρος, Αργυρόπουλος Κωνσταντίνος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Αγγελόπουλος Ιωάννης-Ανδρέας, Δήμου Χρήστος, Νομικός Γεώργιος, Κυριακάκης Γεώργιος, Ρέππας Γεώργιος, Ράμπιας Αντώνης.

Προπονητής: Βαβούρης Νικόλαος
Β΄ Προπονητής: Καλαμβόκης Κωνσταντίνος
Έφορος: Λυγούρας Δημήτριος

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ AIS . ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΔΡΑΣ

translation

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified