Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Ασημένιος ο Υδραϊκός - Κατέκτησε με το σπαθί του τη 2η θέση


πηγη fonitisydras.com

Μία θαυμαστή πορεία για τον Υδραϊκό ήταν η φετινή συμμετοχή του στη Β΄ Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα του ΥΝΟ ανάμεσα σε 28 ομάδες, κατάφερε μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις αλλά και νίκες σε δύσκολους ομίλους, αλλά και συγχρόνως σε αντίπαλες έδρες, να εξασφαλίσει την άνοδό του και να φτάσει μάλιστα στις 4 καλύτερες ομάδες της Β΄ Κατηγορίας. Εκεί σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό με τον ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων που κρίθηκε στην παράταση, πήρε τη νίκη και μαζί το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Αντίπαλός της στον τελικό ήταν η ΝΕ Λαμίας Όμως στο παιχνίδι αυτό ο Υδραϊκός είχε να αντιμετωπίσει την πολύ μεγάλη κούραση καθώς και απώλειες παικτών και έτσι κατάφερε να κοντράρει την ομάδα τους αντιπάλους μόνο στα πρώτα τρία οκτάλεπτα και τελικά να γνωρίσει την ήττα με 12-8. Τα οκτάλεπτα ήταν 2-2, 3-1, 2-4, 1-5.

Η άνοδος στην Α2 Εθνική Κατηγορία αλλά και η δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα αποτελούν για την ομάδα μας μια τεράστια επιτυχία που βάζει την Ύδρα γερά στον πανελλήνιο χάρτη της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Και φέτος το μοναδικό "πάντρεμα" των νέων παιδιών, που ενισχύθηκαν από καταξιωμένους πρωταθλητές, έδωσε θετική αύρα αλλά και γνώσεις στα παιδιά της Ύδρας, που όλοι μαζί πέτυχαν τον μεγάλο αυτό θρίαμβο. Σε ένα μάλιστα άθλημα αγαπητό στη χώρα μας, δεμένο με το υγρό στοιχείο, που σε ομαδικό επίπεδο έχει δώσει στην Ελλάδα τις περισσότερες συμμετοχές σε ολυμπιακούς αγώνες αλλά και μεγάλες επιτυχίες σε διεθνή πρωταθλήματα.
Η "Φωνή της Ύδρας" που παρακολούθησε βήμα-βήμα την πορεία και των φετινών αγώνων δίνει θερμά συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του ΥΝΟ και τον Πρόεδρό του Θεόδωρο Μουστακαρία, καθώς επίσης στους άξιους αθλητές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τον Υδραϊκό και τη σημαία της Ύδρας! Ραντεβού πλέον στην Α2!
 

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΥ AIS . ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΔΡΑΣ

translation

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified